Workshop

Een jubileum, opening of evenement?

Geef u bezoekers en klanten een workshop over de laatste technieken op het gebied van Virtual Reality, Drones, 360° en Video.


Een workshop op maat:

Heeft u meer voorkeur voor een bepaald onderwerp? Geen enkel probleem! Er wordt een workshop verzorgt volledig naar uw wens. Zo bestaan er een aantal verschillende workshops:


All-in One Workshop

Tijdens deze workshop komen alle technieken waarmee Mosman3D zich bezighoud aan bod.

Virtual Reality - Drone - 360° - Video

Virtual Reality Workshop

Tijdens deze workshop zal er dieper worden ingegaan op VR. Er worden onder andere verscheidene demonstraties gegeven en is het mogelijk voor bezoekers om zelf Virtual Reality te ervaren.

Drone Workshop

Tijdens deze workshop zal er dieper worden ingegaan op de wereld van Drones. Informatie over de toekomst van drones en de daarbij behorende wet- en regelgeving. Indien mogelijk, worden er ook Drone demonstraties gegeven.

360° Workshop

Tijdens deze workshop zal er dieper worden ingegaan op 360° content. De techniek achter 360° foto's & video's, wat zijn de toepassingen en hoe maak je zelf 360° content. Ook is het mogelijk om een 360° walk te organiseren; een praktische workshop waarbij deelnemers meegaan op pad en leren hoe je 360° foto's maakt.

Video Workshop

Tijdens deze workshop zal er dieper worden ingegaan op Video. Wat betekent video voor het bedrijfsleven, welke vormen zijn er en hoe pas je deze bruikbaar toe? Er bestaan vele bijzondere manieren van filmen, een aantal hiervan zullen worden gedemonstreerd.

Custom Workshop

Een workshop op maat. Naast het feit dat u zelf kan bepalen welke onderdelen aan bod komen in een workshop is het ook mogelijk om elke workshop te voorzien van uw eigen content. Zo gieten we als het ware uw eigen "bedrijfs-sausje" over de workshop.

Tijdens iedere workshop is het mogelijk voor deelnemers om de verscheidene technieken zelf te ervaren.
(Met uitzondering van het zelf besturen van een Drone)


Voorbeelden


It's me

It's me bestaat 12,5 jaar: Mosman3D wordt ingehuurd om een presentatie te geven aan bezoekers over wat VR kan betekenen voor verschillende bedrijven.

Military Boekelo - Enschede

Het 1e YouTube Event: Mosman3D verzorgt een Military Boekelo - Enschede VR ervaring. Bezoekers kunnen door middel van Virtual Reality bril een op-maat-gemaakte 360° video bekijken en boven het Military terrein vliegen.

Membrane Systems Europe

Membrane Systems Europe viert opening: Mosman3D maakt een volledige VR omgeving waardoor bezoekers dubbel membraan systemen kunnen bekijken en door metershoge installaties heen kunnen wandelen.

Waste Treatment Technolgies

Waste Treatment Technologies viert opening vestiging Oldenzaal: Mosman3D maakt een volledige VR omgeving waardoor bezoekers een toekomstig project van WTT kunnen bekijken en bewandelen.

Stichting Popfeesten Usselo

Stichting Popfeesten Usselo verzorgt workshop voor sponsoren: Mosman3D heeft een aantal belangstellende sponsoren van Stichting Popfeesten Usselo een workshop gegeven over de mogelijkheden van Virtual Reality, 360° en Video.

Mosman B.V.

Mosman op de Aqua Nederland Vakbeurs: De bezoekers van de beursstand kunnen ieder jaar rekenen op Virtual Reality ervaringen, toegespitst op de werkzaamheden van Mosman Installatie & Kunststoftechniek B.V.

TEL: +31 (0)6 24 46 47 87
MAIL: INFO@MOSMAN3D.NL

DAVID RICARDOSTRAAT 10
7559SH HENGELO (O)

Scroll to top