VR

Virtual Reality

Virtual Reality (VR)

De mogelijkheid om uzelf, uw werknemers of (potentiële) klanten in een "op-maat-gemaakte" virtuele omgeving te plaatsen. De mogelijkheid om 3D modellen interactief te maken, wat de gebruikers de mogelijkheid geeft om in VR objecten te kunnen oppakken, bedienen, verplaatsen, etc.

Hierdoor zijn vele toepassingen van Virtual Reality te bedenken.


"Bezoek de Mosman3D Wiki Pagina voor meer inhoudelijke informatie over Virtual Reality"


 

Promotie


Een beurs, festival, bedrijfsopening of klantbezoek. Dit zijn maar een aantal voorbeelden voor het inzetten van Virtual Reality. Wanneer u uw (potentiële) klant eens op een andere manier wilt benaderen of uw product op een nieuwe manier wilt presenteren dan is Virtual Reality DE nieuwe methode!

Een leuk alternatief voor een VR bril is een Cardboard. Met behulp van een Cardboard tover je een mobiele smartphone om tot een VR bril. Zeer geschikt voor 360° foto's en video's.

Inrichting


Mosman3D kan uw complete bedrijf of fabriek in VR plaatsen. Vervolgens is het mogelijk om ieder gewenst object interactief te maken. Hierdoor is het mogelijk om complete machines op te pakken en op een andere plek te plaatsen. Hierdoor kan u een goed beeld krijgen van een nog in te richten fabriekshal of een herinrichting hiervan. Mosman3D kan dit voor u doen, maar kan ook software aanbieden waardoor u het zelf kunt doen.

Training of Instructie


Wanneer u of uw personeel te maken heeft met producten, installaties of machines waarbij nogal wat uitleg en/of veiligheid mee gepaard gaat, dan is het mogelijk om hiervoor een simulatie training te maken. Dit houd in dat er instructies en trainingen kunnen worden gegeven in Virtual Reality. In Virtual Reality kunnen er handelingen worden uitgevoerd, interactie plaatsvinden tussen gebruiker & 3D object en is het mogelijk om veilig te trainen in een gesimuleerde omgeving.

TEL: +31 (0)6 24 46 47 87
MAIL: INFO@MOSMAN3D.NL

DAVID RICARDOSTRAAT 10
7559SH HENGELO (O)

Scroll to top