Virtual Reality Kit

Virtual Reality Kit

De Mosman3D Virtual Reality Kit (VRK)

Om uw klant een duidelijk beeld te geven van uw product, machine, installatie of zelfs complete bedrijfshal is het mogelijk om uw klant dit op locatie te laten ervaren. Mosman3D levert een VRK en daarbij het door u gevraagde 3D model. 

U kunt hiermee zelf uw klanten bezoeken en ze op locatie een door u gewenste beleving aanbieden. Dit maakt het voor de klant duidelijker wat u precies kan aanbieden.

Virtual Reality Kit

De Virtual Reality Kit bestaat uit:


- Flightcase Custom Made

- Virtual Reality Ready Laptop

- HTC Vive Business Edition

- Plug & Play Ready

- Accessoires

 


De Mosman3D Virtual Reality Kit is een op maat gemaakte, custom made, flightcase. In deze flightcase zit onder andere een Virtual Reality ready laptop, een HTC Vive Business Edition (Virtual Reality bril plus toebehoren) en accesoires. De VRK wordt plug & play ready gemaakt voor u. Plug & play houd in dat u alleen maar de HTC Vive moet aansluiten op de laptop, de laptop op moet starten en de juiste software starten. De VRK wordt op maat gemaakt omdat een klant specifieke eisen kan hebben omtrent formaat, gewicht en inhoud. Zo zijn een van de accessoires een paar statieven voor de HTC Lighthouses. Klant A heeft deze graag apart in een tas terwijl klant B deze graag verwerkt heeft in de Virtual Reality Kit. 


Inhoud


Opbouw


TEL: +31 (0)6 24 46 47 87
MAIL: INFO@MOSMAN3D.NL

DAVID RICARDOSTRAAT 10
7559SH HENGELO (O)

Scroll to top