Projecten

Projecten

Mosman3D heeft al veel bedrijven blij gemaakt met een virtual reality of 360° toepassing. Hieronder een greep uit de projecten van Mosman3D. Bij de Beiaard in Enschede zijn 360° foto's gemaakt voor de ontwikkeling van een Google Virtual Tour. De kleurrijke kantine van BSC Unisson in Boekelo was versierd voor kerstmis en heeft dit onder andere getoond op Facebook door middel van een mooie 360° impressiefoto. In samenwerking met Mosman Installatie & Kunststoftechniek B.V. is een simulatie ontwikkeld zodat chauffeurs, operators en monteurs van diverse bedrijven veilig kunnen trainen in virtual reality. 


Military Boekelo Enschede - Cross Country Hindernis Presentatie Projecten

In opdracht van de Military Boekelo-Enschede heeft Mosman3D een hindernis presentatie gemaakt van de Cross Country 2018.  De video is uitstekend ontvangen en inmiddels meer dan 18.000 keer bekeken op Facebook. Tevens heeft RTV Oost deze video overgenomen en geplaatst als nieuwsbericht op haar website.

Inmiddels is bekend dat, voor editie 2019, Mosman3D de hindernispresentatie-video weer zal verzorgen.


 

Mosman Installatie & Kunststoftechniek B.V. - VR Training

In opdracht van Mosman Installatie & Kunststoftechniek B.V. heeft Mosman3D een virtuele training ontwikkeld van het BRLK903/08 doseersysteem. Met behulp van deze VR training kunnen chauffeurs van chemisch transport, operators en monteurs veilig trainen met deze chemie installatie. In werkelijkheid stromen er diverse gevaarlijk chemische stoffen door dit systeem. Een van de grote voordelen van deze training is dat er fouten gemaakt kunnen worden zonder dat er ernstige gevolgen aan verbonden zitten. Veilig trainen met gevaarlijke stoffen.


 

+GF+ Georg Fischer - Proces Coatingstraat Projecten

Voor het bedrijf Georg Fischer heeft Mosman3D een procesvideo gemaakt van de nieuwe coatingstraat bij Georg Fischer in Epe. Tijdens de opening van de coatingstraat is deze video gebruikt om genodigden het coatingsproces duidelijk te maken.

Met behulp van een procesvideo kunt u (potentiële) klanten, werknemers en bezoekers duidelijk maken hoe een proces verloopt. Samen met Mosman3D kunt u een video laten maken van een proces uitgevoerd bij of door uw bedrijf.


 

Stichting Popfeesten Usselo - SPU 2018 Aftermovie

Als sponsor van Stichting Popfeesten Usselo heeft Mosman3D een Aftermovie gemaakt van dit jaarlijks terugkerende zomerfeest. Gedurende dit 3-daagse zomerfeest zijn er tijdens verschillende activiteiten opnames gemaakt. Deze opnames zijn naderhand verwerkt tot een Aftermovie.

Neem contact op met Mosman3D als u een evenement in de planning heeft staan waarvan u graag een Aftermovie zou willen.


 

Klik en sleep om te navigeren door de Virtual Tour.

De Beiaard Enschede - Google Virtual Tour Projecten

Voor De Beiaard in Enschede heeft Mosman3D een Google Virtual Tour gemaakt. Met behulp van een 360 graden camera zijn er op locatie foto's gemaakt. Deze foto's zijn vervolgens gekoppeld aan de Google bedrijfspagina van De Beiaard. Op deze manier is het interieur van De Beiaard toegevoegd aan Google Street View. Hierdoor is het nu mogelijk om vanaf elke PC, tablet of mobiel virtueel door De Beiaard in Enschede heen te wandelen.

Op de Wiki pagina van Mosman3D wordt duidelijk uitgelegd wat een Google Virtual Tour precies inhoud, wat de Mosman3D methode is en wat de mogelijkheden zijn voor uw bedrijf.

TEL: +31 (0)6 24 46 47 87
MAIL: INFO@MOSMAN3D.NL

DAVID RICARDOSTRAAT 10
7559SH HENGELO (O)

Scroll to top