DRONE

drone bedrijf nederland

Drone

Een drone maakt het mogelijk om luchtbeelden in te zetten voor Marketing, Sales & Training.

Met de ultieme "Bird's-Eye View" beleving door de combinatie van Drone + 360° + Virtual Reality.

Mosman3D is ROC-Light gecertificeerd drone-piloot en mag de drone inzetten voor commerciële doeleinden.

Toepasssingen


Luchtfotografie

Foto's vanuit de lucht genomen geven u een nieuw perspectief van uw project. Drone foto's kunnen ingezet worden voor marketing doeleinden. Een foto vanuit de lucht geeft in 1 blik weer hoe u project eruitziet. Met één drone foto grijpt u de aandacht van uw (potentiële) klanten op al uw platformen; waaronder Facebook, Instagram en uw website.

Drone foto's kunt u ook inzetten op het gebied van sales. Bedenk de indruk die u aan tafel achterlaat bij een klant, wanneer u met één foto een kijkje geeft op de grootschalige projecten die u tot nu toe gerealiseerd heeft. Een foto waar naderhand nog veel over gesproken wordt, een foto die blijft hangen.

Een drone foto kan ook een goed beeld geven van belangrijk punten van een project. Met een inspectie foto kunt u op hoogte, die lastig te bereiken plekken, eenvoudig een foto maken en deze veilig vanaf de grond bekijken en inspecteren.

Drone foto


Drone video

Luchtvideo

Video's vanuit de lucht genomen geven u een nieuw perspectief van uw project. Drone video's kunnen ingezet worden voor marketing doeleinden. Een video vanuit de lucht geeft in 1 beeld weer hoe u project eruitziet. Met korte spectaculaire drone shots grijpt u de aandacht van uw (potentiële) klanten op al uw platformen; waaronder Facebook, Instagram en uw website.

Drone video' kunt u ook inzetten op het gebied van sales. Bedenk de indruk die u aan tafel achterlaat bij een klant, wanneer u met een video een kijkje geeft op de grootschalige projecten die u tot nu toe gerealiseerd heeft. Een video waar naderhand nog veel over gesproken wordt, een video die blijft hangen.

Een drone video kan ook een goed beeld geven van belangrijk punten van een project. Met een inspectie video kunt u op hoogte, die lastig te bereiken plekken, eenvoudig een video maken en deze veilig vanaf de grond bekijken en inspecteren.


Lucht 360° - "Bird's-Eye View"

Een drone in combinatie met een 360° camera levert de ultieme drone ervaring voor foto en video. Zelf bepalen waar je naar kijkt op een foto of in een video, maar dan vanuit het perspectief van een drone "Bird's-Eye View". Ook deze techniek trekt erg veel aandacht op alle platformen; waaronder Facebook, Instagram en uw website. Deze dynamische 360° beelden bieden nog veel meer mogelijkheden voor Sales, Marketing en Training.

De combinatie van drone, 360° en Virtual Reality geeft uw (potentiële) klanten een unieke ervaring. We schieten in de lucht een 360° video en deze plaatsen we op een Virtual Reality bril. De gebruiker van de bril ziet de video vervolgens vanuit het perspectief van de drone. Met een Virtual Reality bril op, hang je als het ware onder de drone en vlieg je door de lucht. Het voordeel van deze techniek is dat u dit kan aanbieden bij uw klant aan tafel. De bril is compact, draadloos en eenvoudig in gebruik. Een ervaring die uw (potentiële) klanten niet snel zullen vergeten, niet alleen de ervaring maar ook uw naam zal een blijvende indruk achterlaten.

Drone 360°


Gecertificeerd Drone Piloot

Mosman3D is ROC-Light gecertificeerd Drone Piloot. Dit houdt in dat wij bevoegd zijn om onze drone commercieel in te zetten. Tevens beschikken wij over de juiste verzekeringen en theoretische kennis van huidige wetgeving.

Waarom Light? Omdat onze compacte drone minder dan één kilogram weegt waardoor deze onder de categorie micro-drone valt.

TEL: +31 (0)6 24 46 47 87
MAIL: INFO@MOSMAN3D.NL

DAVID RICARDOSTRAAT 10
7559SH HENGELO (O)

Scroll to top